LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ'NİN YAPTIĞI YAZILI AÇIKLAMALARI-18.12.21
2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifiyle 2020 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifinin Meclis Genel Kurul görüşmelerine 6 Aralık 2021 Pazartesi günü başlanmıştır. Bu kapsamdaki yasama çalışmaları nice engellemelere rağmen 12 günde tamamlanmıştır. Böylelikle mezkur kanun teklifleri Cumhur İttifakı’nın iradesiyle kabul edilerek kanunlaşmıştır. Plan ve Bütçe Komisyon aşaması da dahil olmak üzere bütçe müzakerelerinin
LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ'NİN YAPTIĞI YAZIlI AÇIKLAMALARI-15.12.2021
2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi’nin TBMM Genel Kurulu’nda görüşülmesi esnasında özellikle zillet ittifakı partileri vasıtasıyla sahnelenen ilkesiz, iradesiz ve itibarsız görüntüler milletimizi derinden yaralamıştır. Bu süreçte CHP, HDP, İP ve diğer marjinal partiler arasındaki ilişki, irtibat ve ittifak ziyadesiyle billurlaşmış ve bilenmiştir. TBMM’ni terörize etmek, olay çıkarmak, kavga ve dövüş ringi haline getirmek ma
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ÜLKÜ OCAKLARI ARTVİN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Artvin İl Başkanlığını ziyaret ederek Artvin'deki ülküdaşlarımızla bir araya geldi. 2023 Lider Ülke Türkiye'nin ve gelecek yılların Ülkücü Türk Gençliği ile şekilleneceğine dair sohbette bulundu. MHP Artvin İl Başkanımız Sn. Serdar Kılınç ve yönetimi başta olmak üzere tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederiz.
MANİSA ÜLKÜ OCAKLARINDAN AFRİN’DE 5 BİN KİŞİYE GIDA YARDIMI
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından yapılan yardımlar devam ediyor. Son olarak Afrin'deki ailelere yardım gönderen Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanlığı 5 bin Türkmen aileye ekmek dağıtımı yaptı. Yapılan yardımları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Nazmi Akçay “Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanlığı olarak Afrin’de yaşayan yaklaşık 5 bin Türkmen ailemize ekmek dağıtımımız devam ediyor.” ifadele
LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ BEY'İN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR-11.12.21
Büyük devlet ve siyaset insanları yaşadıkları dönemin dışına taşan, ebediyete irtihal etseler de duruşlarıyla, fikirleriyle ve imrenilecek mücadele hayatlarıyla maşeri vicdanda müstesna bir yer edinen öncü ve örnek şahsiyetlerdir. Onlara hürmet duymak asıldır, esastır. Partimizin Kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş Bey işte böylesi bir karakter vasfına sahip, böylesi bir mizaç ve ahlak derinliğine haiz bir değerdir.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ÜLKÜ OCAKLARI RİZE İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Rize İl Başkanlığını ziyaret etti. Genel Başkanımız ziyaretini sosyal medya hesabı üzerinden "Ülkü Ocakları Rize İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımızla bir araya geldik. Her çağın kararlılığının bilgi, ilim ve tecrübeyle şuur bulacağına dair sohbette bulunduk. Kıymetli ülküdaşlarımıza başarılar diliyorum." ifadeleriyle paylaştı.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ERZİNCAN VALİSİNİ ZİYARET ETTİ
Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Erzincan Valisi Mehmet Makas'ı ziyaret etti. Genel Başkanımız ziyaretini "MHP MYK üyelerimiz Sn. Hasan Özarslan, Sn. Muhammed Köse, MHP Erzincan İl Başkanımız Sn. Salih Aksu ve Erzincan Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun ile Erzincan Valisi Sn. Mehmet Makas'ı ziyaret ettik. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. " ifadeleriyle paylaştı.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ALİ METİN TOKDEMİR'İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ
Genel başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları eski genel başkanı Ali Metin Tokdemir'in kabrini ziyaret etti. Genel başkanımız ziyareti "Ömrü boyunca Türk-İslam sancağını; sadakati, inanmışlığı ve samimiyeti ile taşıyan, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanımız Ali Metin Tokdemir Ağabey'in kabrini ziyaret ederek dua ettik. Aziz ruhu şad, mekanı cennet olsun." ifadeleriyle paylaştı 
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ERZİNCAN'DA KABİR ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Erzincan’da kabir ziyaretlerinde bulundu. Genel Başkanımız ziyaretleri “MHP 21. Dönem Erzincan Milletvekilimiz, değerli dava adamı Mihrali Aksu'nun ve Ülkücü Şehitlerimiz; Fatma Yılmaz, Mehmet Kaya ve Ali Duman'ın kabirlerini ziyaret ederek dua ettik. Aziz ruhları şad, mekânları cennet olsun.” İfadeleriyle paylaştı.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ERZİNCAN BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'u ziyaret etti. Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım ziyaretini "Erzincan Belediye Başkanımız Bekir Aksun'u, MHP MYK üyelerimiz; Sn. Hasan Özarslan, Sn. Muhammed Köse, MHP İl Başkanımız Sn. Salih Aksu ve İl Ocak Başkanımız ile ziyaret ettik. Erzincan'a büyük hizmetler eden Belediye Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." ifadeleriyle paylaştı.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM MHP ERZİNCAN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım MHP Erzincan İl Başkanlığını ziyaret etti. Genel Başkanımız ziyartini, "Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. İl Başkanımız Sn. Salih Aksu ve İl yönetimine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." ifadeleriyle paylaştı.
GENEL BAŞKANIMIZ AHMET YİĞİT YILDIRIM ÜLKÜ OCAKLARI ERZİNCAN İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ
Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanlığını ziyaret etti. Genel Başkanımız ziyaretini, "Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanlığımızı ziyaret ederek ülküdaşlarımızla 2023 lider ülke Türkiye idealimiz üzerine sohbet ettik. 21. yüzyılı Türk asrı yapacak kararlılık Ülkü Ocaklarındadır." ifadeleriyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.