ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK SEL BÖLGELERİNDE YARDIM ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK SEL BÖLGELERİNDE YARDIM ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Paylaş:

Batı Karadeniz’de meydana gelen sel felaketinde zarar gören bölge halkının yaraları Ülkü Ocakları teşkilatlarımız tarafından sarılıyor.

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Ülkü Ocakları teşkilatlarının sel bölgelerinde müdahale çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi.

Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın paylaşımı şu şekilde;

Ülkü Ocakları, yaşanan sel felaketi üzerine bölgede oluşan mağduriyetleri ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için yürütülen müdahale çalışmalarına desteklerini aralıksız sürdürüyor. Ülkücüler, milletimizin dara düştüğü her yerde canla başla mücadele ediyor.

Ülkü Ocakları teşkilatlarımız, sel felaketlerinin yaşandığı bölgelerde zarar gören vatandaşlara erzak ve yardım araçlarıyla ulaşırken, sosyal medya hesaplarında da destek paylaşımları yapıyor.

Yapılan sosyal medya paylaşımları şöyle;

Ülkü Ocakları olarak selden zarar gören vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Ülkü Ocakları her daim Büyük Türk Milletinin Hizmetindedir. Rabbim aziz milletimizi her türlü felaketlerden korusun